APTEEKKI Tehokapseli Duo 30 kaps

Laktaasientsyymin ja dimetikonin 2-tehoinen yhdistelmävalmiste laktoosi- ja ilmavaivoihin. Soveltuu käytettäväksi myös toiminnallisiin vatsavaivoihin. Valmistettu Suomessa.
Pakkauskoko:
30 kaps
Markkinoija:
Medifon Oy Ab
Tuotetta varastossa
15,10 €
2-tehoinen valmiste laktoosi- ja ilmavaivoihin. APTEEKKI Tehokapseli Duo helpottaa liiallisen kaasun aiheuttamia vatsavaivoja, kuten ilmavaivoja ja turvotusta. Valmisteen sisältämä laktaasientsyymi pilkkoo ravinnosta peräisin olevaa laktoosia eli maitosokeria, mikä helpottaa vatsaoireita laktoosi-intolerantikoilla. Vaahtoamisenestoaine dimetikoni helpottaa lisääntyneen kaasun aiheuttamaa vatsakipua alentamalla muodostuneiden ilmakuplien pintajännitystä ja estämällä ilmavaivojen yhteyteen liittyvää vaahdon muodostumista suolistossa. 1 kapseli sisältää 5000 FCC*-yksikköä laktaasientsyymiä ja 100 mg dimetikonia. Ei alle 6- vuotiaille.
*Food Chemical Codex = Ruoan kemiallisten ainesosien ominaisuuksien mittayksikkö.
Kapselit niellään kokonaisina nesteen kera. Kapselin sisällön voi myös sekoittaa jäähtyneen ruoan joukkoon.
Maitosokerin (laktoosin) pilkkomiseksi:
Aikuiset ja yli 11-vuotiaat lapset: 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Jos laktoosia sisältävän ruoan nauttiminen jatkuu yli 20 minuuttia, ota vielä toinen kapseli.
6-11-vuotiaat lapset: Enintään 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Jos unohdit ottaa kapselin ennen laktoosipitoista ruokailua tai ruokailun aikana, ota se mahdollisimman pian ruokailun jälkeen.

Liiallisen kaasun aiheuttamiin vatsavaivoihin:
Aikuiset ja yli 11-vuotiaat lapset: 1 kapseli 2-5 kertaa päivässä. Korkeintaan 5 kapselia päivässä.
6-11-vuotiaat lapset: 1 kapseli enintään 3 kertaa päivässä.

null

Dimetikoni, laktaasientsyymi, piidioksidi, dikalsiumfosfaatti. Kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.
DIMETIKONI
ENTSYYMIT: LAKTAASI
Ei alle 6-vuotiaille. Kapselit niellään kokonaisena runsaan nesteen kera tai kapselin sisällön voi sekoittaa jäähtyneen ruoan joukkoon. Ei pienten lasten näkyville eikä ulottuville.

CE0537-merkitty lääkinnällinen laite. Jakelija: Oy Medifon Ab, Espoo. Valmistaja: Pharmia Oy, Suomi.
Tuotetta voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

10 kapselia