Kuukauden tarjoukset

Tervetuloa Liedon apteekin verkkoapteekkiin!

Olemme laajentaneet palveluamme nyt myös verkkoon. Verkkoapteekin kautta teette apteekkitilauksenne nopeasti ja vaivattomasti. Verkkoapteekki laajentaa palveluaikojamme, sillä voitte tilata tuotteet ennakkoon ja noutaa lähetyksen noutolokerikosta S-market Liedon aukioloaikojen puitteissa. Toimituksen yhteydessä asiantunteva henkilökuntamme ottaa teihin yhteyttä ja antaa lääkeneuvonnan. Verkkoapteekista voitte myös tarkistaa, onko tarvitsemaanne tuotetta varastossamme ja tilata sen ennakkoon, jotta se on noudettavissa, kun seuraavan kerran asioitte apteekissamme.

 

Toimitusvaihtoehdot

Valmiin tilauksenne voitte noutaa joko apteekista, noutolokerikosta S-market Liedon kauppakäytävältä tai tarvittaessa apteekin henkilökunta toimittaa tilaukset kotiinne.
 
Teemme kuljetuksia Liedon kaupungin alueella


Paytrailin monipuolinen verkkomaksupalvelu

Verkkoapteekissamme on tarjolla helpot ja monipuoliset maksutavat Paytrailin tarjoamana.

Liedon apteekin asiakaslehti

 

Liedon Apteekin monipuoliset palvelut

Drive-in-apteekki, reseptiasiat ja Terveyspiste – lämpimästi tervetuloa asioille!
Meillä voit asioida myös drive-in-palvelupisteellä. Drive-in-apteekista saat reseptilääkkeet ja itsehoitotuotteet turvallisesti ilman, että sinun tarvitsee poistua autosta.

Tervetuloa Liedon apteekin terveyspisteeseen!
Terveyspiste toimii Liedon apteekin tiloissa. Terveydenhoitajamme antaa rokotteita ja tekee pieniä hoitotoimenpiteitä, joiden avulla saat nopean avun akuuttiin vaivaan.

Lue lisääVERKKOAPTEEKIN MAKSUTAVAT

Paytrailin monipuoliset verkkomaksupalvelut

Verkkoapteekissamme on tarjolla helpot ja monipuoliset maksutavat Paytrailin tarjoamana.