Ale

Minisun 50 mikrog Kola 200 purutabl

Suomessa kehitetyt Minisun D-vitamiinitabletit ovat helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun 50 mikrog Kola sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä sekä on tärkeä vitamiini luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvoinnille. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 50 mikrog Kola purutabletti on herkullisen Kolan makuinen ja makeutettu luontaisilla makeutusaineilla. Tuote sopii nuorille, aikuisille ja ikääntyville tehostettuun päivittäiseen käyttöön. Minisun tabletit on helppo imeskellä, pureskella, niellä tai murskata. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton.          

Pakkauskoko:
200 purutabl
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 23,90 € Normaalihinta 27,20 €

D-vitamiinivalmiste päivittäisen D-vitamiinin saannin tehostamiseen nuorilla, aikuisilla ja ikääntyvillä.

1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.

Vuorokausiannos (1 purutabletti) sisältää: D3-vitamiinia (kolekalsiferolia) 50 µg (2000 IU), 1000% vuorokautisen saannin vertailuarvosta. 

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat) aromi, D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.